Isten hozott a Szervetők között

Isten hozott a Szervetők között

Isten hozott a Szervetők között

Gyere és legyél Te is Szervető!

Hétköznapjaidban mutass fel ruházatoddal is egy ősi, élő értékrendet.

Szimbolikánk  jelentéstartalmát használd Magad megerősítésére, Tekinteted tükrözze gondolataidat és viseleted magad-viselete is legyen az életben.

A Föld élő, egyensúly fenntartó , egyszerre jelen van a kettősség minden formája rajta, mely magában foglalja az élőlényeket is, csakúgy mint a környezetet.

Életterünk és az emberi világ az utóbbi évszázadokban megpróbált elszakadni ettől az egységtől, létünk, gondolkodásunk megfertőződött és elfelejtettük, hogy hol is van a közép vagyis az egység.

A Bennünk lévő lehetőségeket felcseréltük kétes célokra vagy önzésünk kielégítésére.

Kiszakadván a rendből a körülöttünk létrehozott létforma már nem isteni vagy szellemi célokért működik, épp ellenkezőleg: a technológiai fejlődés, anyagelvűségbe vetett babonája lelki hanyatlással párosul.

Napjainkban elértük a régen várt fordulópontját ennek a folyamatnak. Esélyt és egyben figyelmeztető jelek ezreit kapva a Földtől is, hogy térjünk vissza a kalandozásainkból és tegyük amiért születtünk.

Magyarokra éppúgy vonatkozik ez a figyelmeztetés mint a többiekre és a javulást vagy letisztulást magunkon kell elkezdeni, a legszűkebben vett értelemben egyénileg, családilag és így építve fel a szeretett rendet, akár csak a régiek.

A bizonyosság abban, hogy egyenként számíthatunk egymásra, mint saját magunkra is ebben a szellemi harcban nyelviségünkbe, szívünkbe és kultúránkba ivódott  az idők során.

Mutassuk meg magunkat ahogy az méltó erre a hordozó népre, és váljunk példává azok előtt akik keresnek vagy bizonytalanok ezekben a felgyorsult években!

Viseljük egészségben magunkat mindennel az életben, cselekedeteink urai legyünk, ne rabjai!

Sorsunk tetteink következménye lesz, amit így már senki nem homályosíthat el...

Első szer: SZERETET...